15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την σαλάτα-μεζέ, με άγρια αγκιναράκια, τριών λογιών ελιές, κάππαρη και παξιμάδια σε μια πιατέλα βάζουμε σε στρώσεις όλα τα υλικά, απλώνοντας στη βάση τα παξιμαδάκια, ή τα παρατάσσουμε όμορφα δίπλα δίπλα.
  2. Ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγο ανθό αλατιού και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.

Άρθρα και Συνταγές με Αγκινάρες

Άρθρα και Συνταγές με Ελιά

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT