ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣκροστίνι με καβουρμά, αγγουράκι τουρσί και σύκοΚροστίνι με καβουρμά, αγγουράκι τουρσί και ξερό σύκο
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 10

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κροστίνι με τσάτνει και προσούτο, ξεκινάμε φρυγανίζοντας τις φέτες ψωμιού και απλώνουμε στην καθεμία από 1-2 κουτ. γλυκού από το τσάτνεϊ.
  2. Από πάνω βάζουμε το αλλαντικό της επιλογής μας και σερβίρουμε στη στιγμή έναν υπέροχο μεζέ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 177.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT