ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣWatermelon MargaritaWatermelon Margarita«Το μυστικό είναι να προσθέσουμε και μια τσιμπιά αλάτι για να αντισταθμίσουμε τη γλυκύτητα», εξηγεί ο Aλέξανδρος Τσελεπής, από την ομάδα του The Bar in Front of the Bar, ο οποίος μας έδωσε τη συνταγή για αυτή την «αφράτη», αλκοολούχα γρανίτα που έχει και μερικές νιφάδες καρύδας για στολίδι.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Σε ένα blender βάζουμε το καρπούζι, προσθέτουμε τον πάγο και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και η υφή του μείγματος να θυμίζει γρανίτα. Προσοχή: δεν χτυπάμε πάρα πολύ γιατί θα στερεοποιηθεί – θέλουμε να έχει «αφράτη» υφή για να πίνεται εύκολα.
  2. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και γαρνίρουμε με νιφάδες καρύδας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Κ», τεύχος 1048.

Άρθρα και Συνταγές με Καρπούζι

Άρθρα και Συνταγές με Ρούμι

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT