15'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 3-4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το τηγανητό ρύζι με λαχανικά, ξεκινάμε βράζουντας το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζεσταίνουμε σε γουόκ ή σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και, όταν κάψει, σοτάρουμε το ρύζι ανακατεύοντας συνεχώς.
- Ρίχνουμε το κόκκινο λάχανο, τα φύλλα σέσκουλου ή σπανακιού ψιλοκομμένα και τη σάλτσα τεριγιάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 1 - 2 λεπτά.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο ή μαϊντανό. Συνοδεύουμε με αυγό βραστό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.