![Κοτόπουλο με μανέστρα στην κατσαρόλα, με φέτα και μυρωδικά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/09/kotopoylo-me-manestra-stin-katsarola-me-feta-kai_myrodika_gastronomos-420x560.jpg?v=1694538981)
10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Τεμάχια: 8-10Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις «τηγανίτες» με ασπράδια, βρώμη και σταφίδες, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200° C.
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε για 2 λεπτά. Πρέπει να προκύψει ένα σχετικώς ενιαίο μείγμα.
- Ψεκάζουμε ή αλείφουμε με λάδι ένα αντικολλητικό ταψί (ή στρώνουμε ένα κοινό ταψί με καλής ποιότητας αντικολλητικό χαρτί ψησίματος).
- Ρίχνουμε 1 κ.σ. από το μείγμα για κάθε τηγανίτα, σε απόσταση τη μία από την άλλη για να μην κολλήσουν (αν δεν τις φουρνίσουμε αμέσως, θα αρχίσει να κυλάει το μείγμα).
- Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε τις τηγανίτες χλιαρές ή σε θερμοκρασία δωματίου σκέτες, πασπαλισμένες με λίγη κανέλα, με γιαούρτι άπαχο (ή άλλο) και λίγο μέλι (αν δεν κάνουμε δίαιτα).