ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Vulcanus: Το καλοκαίρι, όλη η Ελλάδα γέμισε ηφαίστεια!

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι η συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάς, γύρω από ένα υπαίθριο γκριλ.

16.09.2022
Vulcanus: Το καλοκαίρι, όλη η Ελλάδα γέμισε ηφαίστεια!

Ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας είναι ο PSISTIS και ως λάτρης της υπαίθριας μαγειρικής, το επισκέπτομαι κάθε τόσο, για να δω όλα τα νέα gadgets υπαίθριου grilling, αλλά και τις τάσεις στις νέες τεχνικές ψησίματος που με χαρά μοιράζονται μαζί μου οι άνθρωποι του Psistis. Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν αποκαλυπτική! Συνάντησα κι εδώ αυτό που μέσα στο καλοκαίρι συναντούσα διαρκώς σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και στα υπέροχα παραθαλάσσια σπίτια φίλων. Ο λόγος φυσικά για τα νέα Vulcanus grills από την εταιρεία Psistis που εμφανίζονταν συνεχώς μπροστά μου σε μαγευτικά γεύματα με την παρέα μου στο βραδινό αεράκι.
Ποια είναι όμως η Vulcanus, που έχει κερδίσει τις καρδιές των παθιασμένων pitmasters; Στο Psistis έμαθα ότι τα γκριλ της, αποτελούν ένα κράμα σφυρήλατης τέχνης και αληθινής αγάπης για το φαγητό. Δανείζονται το όνομα τους από τον Ρωμαϊκό θεό της φωτιάς και των σιδηρουργών Vulcan και διαθέτουν την πανίσχυρη δύναμη του πυρήνα ενός ηφαιστείου. Άλλωστε, σύμφωνα με το moto της μάρκας «Σφυρηλατημένα για μια ζωή», τα γκριλ της Vulcanus δημιουργήθηκαν για να μείνουν κοντά σου για πολλές γενιές.
Στην Ελούντα, έφαγα το πιο νόστιμο αρνάκι αντικρυστό και γαμοπίλαφο μαγειρεμένο απευθείας επάνω στη φωτιά ενός Vulcanus Pro910Chef. Στη Σαντορίνη έψησα μόνη μου λαχταριστούς ντοματοκεφτέδες στο πλατό του Vulcanus Pro730Masterchef, όσο ο «ψαρομάγειρας» της παρέας προετοίμαζε στον ενσωματωμένο πάγκο του γκριλ, το ολόφρεσκο λαβράκι που αγοράσαμε νωρίτερα κατευθείαν από το καΐκι.

Όπως καταλαβαίνεις το Vulcanus, δεν είναι απλά ακόμα ένα γκριλ εξωτερικού χώρου, γιατί με τα αξεσουάρ του σε ταξιδεύει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Κάνε Αργεντίνικο Asado, ισπανική Paella, ελληνικό κοκορέτσι ή γουρουνόπουλο στη σούβλα, όσο παράλληλα ψήνεις το κρέας σου με τον παραδοσιακό τρόπο. Χάρη στην ειδικά μελετημένη κατασκευή του δημιουργούνται 2 ζώνες ψησίματος και έτσι μπορείς να ψήνεις το ίδιο αποτελεσματικά μια Tomahawk ή λουκάνικα, ενώ ταυτόχρονα σιγομαγειρεύεις δίπλα το καλαμπόκι σου, κολοκυθάκια ή πιπεριές. Το μοναδικό του σχήμα, που διατίθεται σε 2 διαστάσεις και 3 διαφορετικούς σχεδιασμούς, σου δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις έως και 50 άτομα, σε 1 μόλις ώρα. Αυτό είναι που τα κάνει νούμερο 1 επιλογή των πολυτελών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα.

Τα Vulcanus έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν ένα με το φυσικό τοπίο και δεν αποτελούν μόνο πηγή θερμότητας, αλλά αναβαθμίζουν αισθητικά τον εξωτερικό σου χώρο, μετατρέποντάς τον σε πόλο έλξης των αγαπημένων σου προσώπων. Στο υγρό και αλμυρό κλίμα του Αιγαίου, αλλά και στο χιονισμένο περιβάλλον της Αράχοβας και του Πηλίου, τα Vulcanus εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική αισθητική και με την πάροδο του χρόνου γίνονται ακόμα ομορφότερα, μιας και η οξειδωμένη τους επιφάνεια θρέφεται από τις ίδιες τις καιρικές εναλλαγές. Και είναι απόλυτα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι για να δημιουργηθεί ένα Vulcanus grill, δεν απαιτείται τίποτα λιγότερο από τα κορυφαία υλικά κατασκευής. Χάλυβας Corten στο κυρίως σώμα των grills, που με τη φυσική του οξείδωση το θωρακίζει και επιφάνεια μαγειρέματος από πιστοποιημένο Black Steel για υγιεινό μαγείρεμα, συνθέτουν το πιο στιβαρό grill που συνάντησα ποτέ. Το αποτέλεσμα, είναι μια αληθινή εστία φωτιάς που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, καθώς είναι φτιαγμένο για να επιβιώνει ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Ακόμα και όταν δεν μαγειρεύεις με το Vulcanus Pro910Camp σου, μπορείς να συγκεντρώσεις τους αγαπημένους σου γύρω από μια εστία αληθινής φωτιάς και να απολαύσετε χαλαρωτικές στιγμές, αφού τα Vulcanus μπορούν να λειτουργούν και ως τζάκια εξωτερικού χώρου.

Τα Vulcanus grills κέρδισαν ήδη την κορυφή του Luxury Outdoor Cooking, αλλά και την καρδιά μου. Αποτελούν την δημοφιλέστερη επιλογή των ελληνικών Luxury Resorts, Luxury Catering Services, αλλά και των ιδιοκτητών πολυτελών villas σε όλη την Ελλάδα, που απλά λατρεύουν το καλό φαγητό και τις γαστρονομικές περιπέτειες, όπως εγώ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT