![Καρυδόπιτα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/karydopita_gastronomos-420x560.jpg?v=1699864834)
5'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: για 4 μπολΓια την επιφάνεια
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κρέμα από μέλι βάζουμε σε κατσαρόλα το μέλι και το νερό και το αφήνουμε να ζεσταθεί, να διαλυθεί, ανακατεύοντας τακτικά.
- Όταν κοχλάσει, ρίχνουμε τον διαλυμένο νισεστέ και ανακατεύουμε ζωηρά με σύρμα για να μη δημιουργηθούν πήγματα.
- Όταν πήξει και γίνει κρέμα, το αποσύρουμε.
- Σερβίρουμε την κρέμα από μέλι, σε ποτήρια με πόδι ή μπολάκια.
- Επίσης, μπορούμε να αφήσουμε, την κρέμα από μέλι, να κρυώσει (τρώγεται πολύ ευχάριστα και όταν είναι χλιαρή) και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την κανέλα, το σουσάμι και τα καρύδια.