Οι superwomen της κουζίνας
ΛΟΓΙΑ

Οι superwomen της κουζίνας

Οι dedakatsi της Γεωργίας, οι γυναίκες στις επαγγελματικές κουζίνες και άλλες γυναίκες με δύναμη, με δημιουργικότητα, με πείσμα –σε ταβέρνες, σε χωράφια, σε αμπελώνες, σε εργαστήρια, σε λαϊκές– που θα έπρεπε να τις γιορτάζουμε κάθε μέρα.

Τα 5 σημεία που θα κρίνουν το μέλλον του ελληνικού κρασιού

Τα 5 σημεία που θα κρίνουν το μέλλον του ελληνικού κρασιού

Μετά από πάνω από 20 χρόνια που ασχολείται δημοσιογραφικά με τον οίνο, η Μερόπη Παπαδοπούλου μάς δίνει τη δική της γνώμη για το πού βρίσκεται σήμερα το ελληνικό κρασί και τι περιθώρια εξέλιξης έχει.

Αγνό και φίνο ως κονσομέ
ΛΟΓΙΑ

Η μαγεία του κονσομέ

Σε λευκό πορσελάνινο μπολ με χερουλάκια, για να το φέρεις κοντά στο πρόσωπο και να βυθιστείς στην ευωδιά του, το κονσομέ είναι το πιο φίνο και μεγαλοπρεπές δυναμωτικό – είναι μαγειρική μαγεία.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών